Kies het abonnement dat past bij jouw organisatie 

Probeer WOM totaal geheel gratis en kies daarna het abonnement dat past bij jou!

*Prijzen worden per jaar gefactureerd.

Veel gestelde vragen

Wil je WOM graag proberen maar heb je nog een paar vragen? Hieronder vind je de meest gestelde vragen met antwoord. 

Hoe start ik mijn proefperiode?

Via de knop gratis proberen vul je het aanmeldformulier in. 
Na verzending ben je direct ingelogd en aangemeld voor de emailservice. Je gratis proefperiode is gestart en stopt automatisch na 28 dagen.

Hoe lang kan ik de WOM vrijblijvend uitproberen?

De proefperiode van de WOM is gratis en stopt automatisch na 30 dagen. Besluit je over te gaan naar een abonnement, dan is het mogelijk om de door jou ingestelde voorkeursinstellingen over te zetten naar het abonnement.

Moet ik betaalgegevens achterlaten voor mijn proefperiode?

Voor de proefperiode zijn geen betaalgegevens nodig. Kies je aan het eind van de gratis proefperiode voor een abonnement? Pas dan zullen we alle gegevens met u doornemen.

Hoe stel ik een profiel in?

Ga naar ‘Voorkeuren’ in het hoofdmenu. Selecteer hier binnen de vakgebieden Arbo, Milieu en Voedselveiligheid op onderwerpsniveau de categorieën waarvoor je de wijzigingen wenst te ontvangen

Wat krijg ik als WOM abonnee?

Wekelijks ontvang je een overzicht van wijzigingen die gepubliceerd zijn op de officiële publicaties van overheidsinstanties in Nederland en Europa. Dit zijn o.a.  Kamerstukken (inclusief alle bijbehorende brieven, rapportages e.d.), jurisprudentie, EG-documenten en alle nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving. Door het verzamelen van de publicaties via de WOM zorg je ervoor dat je geen enkele publicatie mist en binnen één week na publicatie al wordt geïnformeerd.

Kan ik met meerdere collega's van WOM gebruik maken?

De WOM kan meerdere gebruikers binnen het account toelaten. Elk account kan weer andere voorkeursinstellingen hebben. Op deze manier kan de WOM voor elke gebruiker op Maat worden ingesteld.

Kan ik vorige weekoverzichten terugzien?

De oude weekoverzichten blijven beschikbaar in de WOM. Voor de gebruiker is dit altijd zichtbaar. 

Hoe sluit ik een WOM abonnement af?

Voor een vrijblijvend proefabonnement kun je je hier  registreren. Wanneer je besluit abonnee te worden, neem dan contact met ons op.

Toch een andere vraag?

Klaar voor een gratis proefperiode?