Over WOM

Wijzigingen op Maat (WOM) is een online dienst van Lexerta Nederland. De WOM is een emailservice voor alle bedrijven die op de hoogte willen blijven van of blijvend moeten voldoen aan actuele wet- en regelgeving op het gebied van Arbo & veiligheid, milieu en/of voedselveiligheid. 

De redactie

Al sinds de oprichting in 1994 werkt Lexerta met een eigen redactieteam. De redactie bestaat uit een team van specialisten in juridische content op het gebied van Arbo en veiligheid, milieu en voedselveiligheid.
Wekelijks verzamelt en bundelt dit redactieteam alle nieuwe en gewijzigde wetten en regels, relevant aan deze vakgebieden voor de WOM en voor
Pharius.

Altijd actuele wetgeving voor (Q)HSE

Je ontvangt elke week een overzicht van alle relevante wijzigingen van de door jouw geselecteerde onderwerpen binnen Arbo & veiligheid, milieu en voedselveiligheid. Zo wordt je alleen op de hoogte gehouden van alle officiële wijzigingen die voor jouw relevant zijn. Geen overbodige informatie, geen ruis.

Bronnen voor Jurisprudentie zijn o.a. Raad van State, Hoge Raad en Europese Hof. Elke week wordt er een overzicht aan de WOM toegevoegd met daarin alle nieuw gepubliceerde uitspraken.

Juridische content

Actuele juridische content van de WOM bestaat uit

  • Wetgeving & beleid (nationale, Europese, internationale, provinciale, pseudo wetgeving en beleid)
  • Jurisprudentie (uitspraken op nationaal en Europees niveau)

Gratis de WOM proberen?